# 180 Days of Math for Second Grade Day 39 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 39 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 39

Directions Solve each problem.

Question 1.
Write the numeral for eighty-six.
_____________
Answer:
86,

Explanation:
The numeral for eighty-six is 86.

Question 2.

Answer:
11,

Explanation:
If we add 3 to 8 we will get
8
+3
11.

Question 3.
5 – 3 = ___
Answer:
2,

Explanation:
Given to minus 3 from 5 so
5
-3
2.

Question 4.
10 + 3 = 7 +
Answer:
6,

Explanation:
Given to find the missing number in
10 + 3 = 7 +____, if we see left side it is
10 + 3 = 13, let the missing number be x
so 7 + x = 13, x = 13 – 7 = 6.

Question 5.
Draw the front view of the solid.

Answer:

Explanation:
Asked to draw the front view of the given solid
as it is a pentagon so drawn as shown above.

Question 6.
Is a door taller or shorter than a yard?
______________
Answer:
Taller,

Explanation:
As a door will be minimum 6 to 8 feet tall
and a yard is only 3 feet so a door is
taller than a yard.

Question 7.

How many fish did David catch?
______________
Answer:
Data not clear,

Question 8.
Three families went out for pizza. Each family ordered 2 medium pizzas. What was the total number of pizzas ordered?
____________
Answer:
6 medium pizzas,

Explanation:
Given three families went out for pizza.
Each family ordered 2 medium pizzas.
So the total number of pizzas ordered are
3 X 2 medium pizzas = 6 medium pizzas.

Scroll to Top
Scroll to Top