180 Days of Math for Second Grade Day 27 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 27 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 27

Directions Solve each problem.

Question 1.
Order the numbers from least to greatest.
75 61 36 19
___, ___, ___, __
Answer:
The process of arranging the numbers from least to greatest is known as the ascending order.
19, 36, 61, 75

Question 2.
One plus four more is
___________.
Answer: One plus four more is five.
1 + 4 = 5

Question 3.
7 – 5 = ___
Answer: 2
7 – 5 = 2
By subtracting 5 from 7 is 2.

Question 4.
9 – 180 Days of Math for Second Grade Day 27 Answers Key 1 = 2
Answer: 7
Explanation:
Let the unknown value be x.
9 – x = 2
9 – 2 = x
x = 7
9 – 7 = 2

Question 5.
How many sides does the shape have?
180 Days of Math for Second Grade Day 27 Answers Key 2
_____ sides
Answer: 4 sides
The name of the shape is square and it has four sides.

Question 6.
What is the volume? ______ cubes
180 Days of Math for Second Grade Day 27 Answers Key 3
Answer: 3
We can see there are 3 cubes
Volume of a cube = a³
V = 1 × 1 × 1 = 1 cubic units
V = 3 × 1 = 3 cubic units

Question 7.

Rose 16
Daisy 23
Tulip 15
Iris 25

How many roses were ordered?
_____________
Answer: By seeing the above table we can say that 16 roses were ordered.

Question 8.
It takes Julian 14 minutes to walk to school. It takes Michelle 8 minutes to walk to school. How much longer does it take Julian than Michelle to walk to school?
_____________
Answer:
Given,
It takes Julian 14 minutes to walk to school.
It takes Michelle 8 minutes to walk to school.
14 – 8 = 6
Thus it takes 6 mins for Julian than Michelle to walk to school.

Leave a Comment

Scroll to Top