180 Days of Math for Second Grade Day 24 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 24 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 24

Directions Solve each problem.

Question 1.
Is this a fair share?
Circle: yes no
180 Days of Math for Second Grade Day 24 Answers Key 1
Answer: yes

Question 2.
9 + o = ____
Answer: 9
Any number added by 0 will be the same number.

Question 3.
Subtract.
180 Days of Math for Second Grade Day 24 Answers Key 2
Answer:
There are 6 butterflies
Out of them 4 are removed.
6 – 4 = 2
180-Days-of-Math-for-Second-Grade-Day-24-Answers-Key-3

Question 4.
180 Days of Math for Second Grade Day 24 Answers Key 3 + 5 = 9 + 3
Answer: 7
Explanation:
Let the missing number be x.
x + 5 = 9 + 3
x + 5 = 12
x = 12 – 5
x = 7

Question 5.
Circle the cone.
180 Days of Math for Second Grade Day 24 Answers Key 4
Answer:
180-Days-of-Math-for-Second-Grade-Day-24-Answers-Key-5
A cone is a 3D figure that has a flat surface.

Question 6.
Color the larger area.
180 Days of Math for Second Grade Day 24 Answers Key 5
Answer: The second figure has a large area.

Question 7.
180 Days of Math for Second Grade Day 24 Answers Key 6
How many of the pets are fish?
________________
Answer:
Given,
3 of the pets are birds
4 of the pers are mice
5 of the pets are fish.

Question 8.
There are 10 shoes on a group of kids. How many kids are there?
________________
Answer:
Given,
There are 10 shoes on a group of kids.
10 ÷ 2 = 5
Thus there are 5 kids.

Leave a Comment

Scroll to Top