By accessing our **180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 176 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 176

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Write the numeral.

Answer:

By seeing the figure we can find the number of blocks

8 × 10 = 80

1 × 4 = 4

80 + 4 = 84

Question 2.

Answer: 101

By adding 69 with 32 we get 101

Question 3.

67 – 34 = ___________

Answer: 33

By subtracting 64 with 34 we get 33

Question 4.

+ 9 = 16

Answer: 7

+ 9 =16

By adding 7 with 9 we get 16

Question 5.

Is this a right angle?

Circle:

yes

no

Answer: No

right angle has 90 degrees

Question 6.

Write the day of the week that comes before Thursday.

Answer: Wednesday

Question 7.

Teeth Lost

Janie lost half of all the teeth lost in March. How many teeth were lost by other people in March?

Answer: 2

Given

Janie lost half of all the teeth lost in March.

as per the given table, there are 4 teeth in march

so teeth were lost by other people in March 4 -2 we get 2

Question 8.

Jeremy earns $4.00 per lawn that he mows. He mows 5 lawns every week. How much money does Jeremy earn each week?

Answer:

Given,

Jeremy earns $4.00 per lawn that he mows. He mows 5 lawns every week.

4 × 5 = $20

Thus Jeremy earns $20 each week.