180 Days of Math for Second Grade Day 175 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 175 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 175

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Write the even number that follows 21.
Answer: 22
Explanation:
The even number that follows 21 is 22.

Question 2.
6 + 6 + 7 = __________
Answer: 19
Explanation:
By adding 6 with 6 we get 12,
Then by adding 12 with 7 we get 19.

Question 3.
What is 38 less than 56?
Answer: 18
Explanation:
By subtracting 38 from 56 we get 18.

Question 4.
Continue the pattern.
180 Days of Math for Second Grade Day 175 Answers Key 1
Answer:
180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 175_4

Question 5.
Color the base of the solid.
180 Days of Math for Second Grade Day 175 Answers Key 2
Answer:
180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 175_5

Question 6.
Write the time.
180 Days of Math for Second Grade Day 175 Answers Key 3
half past __________
Answer: half past one
Explanation:
As the clock shows the time as 1:30,
It can be written as half past one.

Question 7.
Money Saved
180 Days of Math for Second Grade Day 175 Answers Key 4
What was the total amount of money that all the children saved?
Answer: $70
Explanation:
By adding $25 with $20 we get $45,
By adding $45 with $15 we get $60,
Then by adding $60 with $10 we get $70,
Therefore, the total amount of money that all children saved is $70.

Question 8.
Melissa has a doctor’s appointment at 3:00 P.M. It takes 30 minutes to get from Melissa’s school to the doctor’s office. School gets out at 2:15 P.M. Does Melissa have enough time to get to the doctor’s office?
Circle:
yes
no
Answer: yes
Explanation:
Given,
Melissa has a doctor’s appointment at 3:00 P.M,
It takes 30 minutes to reach Melissa to the office from her school,
School gets out at 2:15 P.M,
As there is 45 minutes of time from 2:15 to 3:00 P.M,
Melissa has enough time to reach the doctor’s office.

Leave a Comment

Scroll to Top