By accessing our **180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 141 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 141

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Write the numeral.

Answer:

452

Explanation:

4 Hundreds = 400

5 Tens = 50

2 Ones = 2

put all of them together, we get 452.

Question 2.

Answer: 12

Explanation:

When we add two or more addends,

we get the sum 5 + 3 + 4 = 12

Question 3.

What is 50 less than 67?

Answer: 17

Explanation:

When 50 is subtracted from 67,

we get the difference 17

Question 4.

Write the missing number.

Answer:

Missing number is 84

Explanation:

The the above sequence follows (n – 2) rule,

n is the given number

(n – 2) = 86 -2 = 84

Question 5.

Name the shape.

Answer:

Quadrilateral

Trapezoid

Explanation:

Quadrilateral is a 2-dimensional closed polygon,

with 4 sides, 4 corners and 4 angles.

Question 6.

Ray goes to a friendâ€™s house to play at 3:00 P.M. and comes home at 5:00 P.M. How long was he gone?

Answer:

2 hours

5 – 3 = 2 hours

Explanation:

Ray goes to a friendâ€™s house to play at 3:00 P.M.

comes home at 5:00 P.M.

How long was he gone = 5:00pm – 3:00pm = 2:00pm

Question 7.

Teeth Lost

How many more teeth were lost in February than in March?

Answer:

4 teeth

Explanation:

Teeth lost in February = 8 teeth

Teeth lost in March = 4 teeth

Teeth lost in February than in March 8 – 4 = 4 teeth

Question 8.

Write the number that has 7 in the hundreds place, 3 in the tens place, and 5 in the ones place.

Answer:

735

Explanation:

7 in the hundreds place = 700

3 in the tens place = 30

5 in the ones place = 5

700 + 30 + 5 = 735