180 Days of Math for Second Grade Day 135 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 135 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 135

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Write the even number that follows 10.
Answer:
12,

Explanation:
The next number after 10 is 11, 11 is not multiple or
divisible by 2 and next number afeter 11 is 12 which is
a multiple and divisible by 2 so 12 is a even number
that follows 10.

Question 2.
6 + 4 + 3 = ____13_______
Answer:
13,

Explanation:
Given to add 6 + 4 + 3 we get 13.

Question 3.
What is the difference between 99 and 60?
Answer:
33,

Explnation:
Given to find the difference between 99 and 60 so
99
-66
33.

Question 4.
Continue the pattern.
180 Days of Math for Second Grade Day 135 Answers Key 1
Answer:
180 Days of Math for Second Grade Day 135 Answers Key-1

Explanation:
Continued the pattern as shown above.

Question 5.
Color a face of the solid.
180 Days of Math for Second Grade Day 135 Answers Key 2
Answer:
180 Days of Math for Second Grade Day 135 Answers Key-2

Explanation:
Colored one face of the solid as shown above.

Question 6.
Write the time.
180 Days of Math for Second Grade Day 135 Answers Key 3
half past ____4  o’ clock_______
Answer:
4 o’ clock,

Explanation:
The time showing in the clock is 4 o’clock.

Question 7.
Flower Shop Orders

Rose 16
Daisy 23
Tulip 15
Iris 25

If 7 daisies are sold, how many daisies are left?
Answer:
16 daisies,

Explanation:
Given if 7 daisies are sold, number of daisies left are
as per chart there are 23 daisies so 23 – 7 = 16,
therefore 16 daisies are left.

Question 8.
You have 62¢ in your piggy bank. Your mom gives you a quarter and a dime.
You spend 35¢. How much money do you have left?
Answer:
I have left with 62¢,

Explanation:
Given I have 62¢ in your piggy bank.
My mom gives me a quarter and a dime.
so I have 62¢ + 25¢ + 10¢ = 97¢, I spent 35¢,
Therefore money I have left is 97¢-35¢ = 62¢.

Leave a Comment

Scroll to Top