# 180 Days of Math for Second Grade Day 130 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 130 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 130

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Write the ordinal number for four.
fourth,

Explanation:
As ordinal numbers define their position so
the ordinal number for four is fourth.

Question 2.
29 + 4 = ____33_______
33,

Explanation:
Given to find the addition of 29 and 4 so
29
+4
33,
therefore, 29 + 4 = 33.

Question 3. 13,

Explanation:
Given to find the difference of 53 and 40 so
53
-40
13

Question 4.
Each page in a poetry book has 4 poems. How many poems are on 5 pages?

 1 Page 2 Pages 3 Pages 4 Pages 5 Pages 4

20 poems,

Explanation:
Given each page in a poetry book has 4 poems.
So number of poems are on 5 pages is 5 X 4 poems = 20 poems.

Question 5.
Color the triangles.  Explanation:
Colored the given triangles with green as shown above.
Question 6.
Circle the object that holds less.  Explnation:
Circled the object that holds less as cup hold lesser than
given utensil bowl so circled the cup.

Question 7.
Toy Train Sales Last Week What is the total number of trains that were sold?
18,

Explanation:
The total number of trains that were sold are
Mon. + Tues. + Wed. + Thurs. + Fri. + Sat. =
3 + 4 + 1 + 5 + 2 + 3 = 18.

Question 8.
Write the number that is 1 more hundred, 3 more tens, and
5 more ones than the number 123.