By accessing our **180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 123 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 123

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Name the shaded fraction.

Answer: The name of the shaded fraction is halves or 1/2

Question 2.

What is 5 more than 7?

Answer: 5 more than 7 is 12.

5 + 7 = 12

Question 3.

Answer: 43

By subtracting 40 from 83 is 43.

Question 4.

13 – 8 = + 0

Answer: 5

Explanation:

Let the missing number be x

13 – 8 = x + 0

5 = x

x = 5

So, 13 – 8 = 5 + 0

Question 5.

True or false?

Every surface is flat.

Answer: True “Every surface is flat.”

Question 6.

Write the length.

__________ centimeters

Answer: The length of the line in centimeters is 3 cm.

Question 7.

Teeth Lost

If children get $2.00 per lost tooth, how much money was given for teeth lost in March?

Answer:

March = 4 teeth

4 × 2 = $8

Therefore $8 was given for teeth lost in March.

Question 8.

Raj can type 42 words per minute on the computer. How many words can Raj type in 2 minutes?

Answer:

Given,

Raj can type 42 words per minute on the computer.

1 min = 42 words

2 mins = 2 × 42 = 84 words

Thus Raj can type 84 words in 2 minutes