By accessing our **180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 122 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 122

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Circle the smaller number.

190

150

Answer:

Compared to two numbers 190 and 150, 150 is the smallest number.

Question 2.

69 + 4 = ___________

Answer: 73

Explanation:

By adding the two given numbers 69 and 4 we get the result 73.

Question 3.

What is 4 less than 14?

Answer: 4 less than 14 is 10.

14 – 4 = 10

By subtracting 4 from 14 we get the result 10.

Question 4.

8 0 = 8

Answer: 8 – 0 = 8

So, the suitable arthematic operation is ‘-.’

Question 5.

True or false?

Rectangles have four vertices.

Answer: True A rectangle has four sides, four angles and four vertices.

Question 6.

Circle the longer bar.

Answer:

By comparing the two bars we can see that the first bar is longer than the second bar.

Question 7.

Money Saved

How much less money did Rajit save than Hiro?

Answer:

Rajit saved $10

Hiro saved $15

15 – 10 = 5

Thus Rajit saved $5 less money than Hiro.

Question 8.

I am 43 more than 32. What number am I?

Answer:

I am 43 more than 32.

43 + 32 = 75

So, the number is 75.