By accessing our 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 121 regularly, students can get better problemsolving skills.
180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 121
Directions: Solve each problem.
Question 1.
Write the numeral.
Answer:
There are 7 tens blocks and 3 ones block
So, the numeral is 70 + 3 = 73
Question 2.
2 + 3 + 1 = __________
Answer: 6
By adding the three given numbers 2, 3 and 1 we get the answer 6.
Question 3.
What is the difference between 34 and 10?
Answer: 24
Explanation:
By subtracting 10 from 34 we get the result 24.
34 – 10 = 24
Question 4.
Write the missing number.
Answer: 45
Explanation:
Let us find the pattern to know the missing number.
55 – 50 = 5
50 – 5 = 45
Thus the missing number is 45.
Question 5.
Circle the object that looks like the solid.
Answer:
The object that looks like a solid is a sphere.
Question 6.
How many days are in November?
Answer: There are 30 days in November.
Question 7.
Pets
Hamster 
Dog  Fish 
Cat 

Mary  X  X  X  
Julia  X  X  X  
Evan  X  X  X 
How many more kids own dogs than fish?
Answer: Julia and Evan own dogs than fish.
Question 8.
A baby takes a 2\(\frac{1}{2}\) hour nap. If the baby went to sleep at 1:00 P.M., what time did she wake up?
Answer:
Given,
A baby takes a 2\(\frac{1}{2}\) hour nap.
The baby went to sleep at 1:00 P.M.
1 hour 00 minutes
2 hour 30 minutes
3 hour 30 minutes
Thus baby wakes up at 3:30 P.M.