By accessing our **180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 12 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 12

**Directions Solve each problem.**

Question1.

What is the place value of 6 in 64?

________________

Answer: The place value of 6 in 64 is 60 or 6 tens.

Question1 2.

9 more than 3 is

________________

Answer: 9 more than 3 is 12

It means that we have to perform an addition operation to find the sum of 9 and 3.

9 + 3 = 12

Question 3.

Subtract.

Answer:

There are 5 sheep in the above figure and among them, 4 are crossed off.

5 – 4 = 1

Thus 1 sheep is left.

Question 4.

10 – = 5

Answer: 10 – 5 = 5

By subtracting 5 from 10 we get the result as 5.

Question 5.

Circle the hexagon.

Answer: A hexagon is a polygon with six sides.

Question 6.

Circle the longer row.

Answer:

Question 7.

Who ran the most miles?

________________

Answer:

Max run 4 miles = 4 Ã— 10 = 40 miles

Cheryl run 2 mils = 2 Ã— 10 = 20 miles

Brandon run 3 = 3 Ã— 10 = 30 miles

Thus Max run the most miles.

Question 8.

Write the number that is 4 more tens and 6 more ones than the number 41.

________________

Answer:

4 more tens and 6 more ones = 40 + 6 = 46

46 + 41 = 87

So, the number is 87.