180 Days of Math for Second Grade Day 117 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 117 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 117

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Use >, <,or =.
279 180 Days of Math for Second Grade Day 117 Answers Key 1 43
Answer:
>,

Explanation:
Given to compare between 279 and 43 as
279 is greater than 43 so 279 > 43.

Question 2.
49 pIus 7 equals ____56_______.
Answer:
56,

Explanation:
Given to find 49 plus 7 equals to
49
+7
56 .

Question 3.
180 Days of Math for Second Grade Day 117 Answers Key 2
Answer:
16,

Explanation:
Given to find 56 minus 40 so
56
-40
16 .

Question 4.
6 + 180 Days of Math for Second Grade Day 117 Answers Key 3 = 13
Answer:
7,

Explanation:
Given to find 6 + ___ = 13,
let x be missing number so x = 13 – 6 = 7.

Question 5.
Color the shape with 3 sides.
180 Days of Math for Second Grade Day 117 Answers Key 4
Answer:
180 Days of Math for Second Grade Day 117 Answers Key-1

Explanation:
Colored with yellow the shape with 3 sides above.

Question 6.
What is the volume?
____4_____ cubes
180 Days of Math for Second Grade Day 117 Answers Key 5
Answer:
4 cubes,

Explanation:
The volume is 4 the cubes.

Question 7.
Flower Shop Orders

Rose 16
Daisy 23
Tulip 15
Iris 25

How many more roses should be ordered to equal the number of irises ordered?
Answer:
9 more roses,

Explanation:
Asking for more roses should be ordered to equal
the number of irises ordered is as Iris order have 25 and
roses 16 more roses are 25 – 16 = 9 more roses.

Question 8.
David can get a lizard when he turns 8. It is his 7th birthday today.
In how many months will he get a lizard?
Answer:
12 months,

Explanation:
Given David can get a lizard when he turns 8.
It is his 7th birthday today. To turn 8 he requires
8 – 7 = 1 more year and number of months in 1 year is
12 months, therefore 12 months are required for
David to get a lizard.

Leave a Comment

Scroll to Top