# 180 Days of Math for Second Grade Day 1 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 1 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 1

Directions Solve each problem.

Question 1.
Write the numeral. Each bundle has in 10 sticks.

_____________
Each bundle has in 10 sticks.
There are 5 bundles of sticks.
5 Ã— 10 = 50 sticks
The numeral is 50.

Question 2.

There are 4 in one group and 3 in the other group.
4 + 3 = 7

Question 3.
Subtract.

There are 5 frogs in all.
3 are crossed off.
5 – 3 = 2
Thus 2 frogs are left.

Question 4.
Write the missing number.

16 – 14 = 2
The missing number is 16 + 2 = 18.

Question 5.
Name the solid.

Answer: The name of the solid is a sphere.

Question 6.
How many days are in a week?
_____________
Answer: There are 7 days in a week.

Question 7.
Record the data in the chart.

• Marcia likes carrots
• Trish likes broccoli.
• Gail likes corn.
• Tommy likes peas.
• Terri likes corn.

Given data,
Marcia likes carrots
Trish likes broccoli.
Gail likes corn.
Tommy likes peas.
Terri likes corn.

Question 8.
There are 9 birds sitting on a roof. Two more come. How many birds are on the roof now?