180 Days of Math for Kindergarten Day 179 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 179 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 179

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Circle the group with less than 14 dots.
180 Days of Math for Kindergarten Day 179 Answers Key 1
Answer:
The group on the right should be circled.

Explanation:
180-Days-of-Math-for-Kindergarten-Day-179-Answers-Key-1

Question 2.
Solve.
2 + 1 = ___________
3 – 1 = __________
Answer:
3, 2

Explanation:
The sum of the given two numbers is 3.
The difference between the given two numbers is 2.

Question 3.
Write what will come next.
6   8   10   12   14 ________
Answer:
16

Explanation:
6
6 +2 = 8
8 + 2 = 10
10 + 2 = 12
12 + 2 = 14
hence the number that comes after is 14 +2 = 16.

Question 4.
Circle about how long it takes to make dinner.
30 minutes
30 hours
Answer:
30 minutes

Explanation:
We need to circle 30 minutes to make dinner.

Question 5.
Circle the picture that shows the book below the chair.
180 Days of Math for Kindergarten Day 179 Answers Key 2
Answer:
180-Days-of-Math-for-Kindergarten-Day-179-Answers-Key-2

Question 6.
Draw a pattern. Use a square and a heart.
Answer:
180-Days-of-Math-for-Kindergarten-Day-179-Answers-Key-3

Explanation:
We have drawn a pattern. It is like an AB pattern.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top