180 Days of Math for Kindergarten Day 135 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 135 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 135

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Count the ice cream cones. What ¡s 1 more?
180 Days of Math for Kindergarten Day 135 Answers Key 1
Answer:
28
Explanation:
In each row there are 10 ice creams cones
2 rows 20
in last row there are 8 cones
20 + 8 = 28
and 1 more than 28 is 29

Question 2.
Draw a picture to show 4 – 3 = 1.
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 136 img 2
Explanation:
4 – 3 = 1
There are 4 apples Mr. Jinn ate 3 apples
so, one apple is remaining.

Question 3.
Make the same pattern using letters.
180 Days of Math for Kindergarten Day 135 Answers Key 2
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 136 img 3
Explanation:
D is donated for dog and H for house
2 dogs then after a house repeats the pattern
Represented them with the letters.

Question 4.
Circle the best time to play with a friend.
2:00 A.M.
2:00 P.M.
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 136 img 4
Explanation:
2:00 P.M. is the best time to play with a friend
2:00 A.M. is at the mid night we cannot play at that time.

Question 5.
Does the solid have any flat surfaces? Circle the answer.
yes
no
180 Days of Math for Kindergarten Day 135 Answers Key 3
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 136 img 5
Explanation:
Cube has 6 flat faces.
And it is a 3 dimensional solid figure.

Question 6.
There are 6 triangles. One is red. One is green. The rest of them are blue. How many triangles are blue?
Answer:
6 – 2 = 4
Explanation:
There are 6 triangles.
One is red. One is green.
The rest of them are blue.
6 – 2 = 4
so, 4 are blue.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top