By accessing ourĀ **180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 119 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 119

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Circle the animal with more than 4 legs.

Answer:

Explanation:

I drew a circle around the animal that has more than 4 legs.

Question 2.

Subtract.

4 – 0 = __________

4 – 1 = __________

4 – 2 = ___________

Answer:

4 – 0 = 4

4 – 1 = 3

4 – 2 = 2

Explanation:

The difference of 4 and 0 is 4, 4 and 1 is 3 and 4 and 2 is 2.

Question 3.

Make the same pattern using letters.

Answer:

Explanation:

I made a same pattern using letters

The pattern i made is A B B A B B.

Question 4.

Circle about how long it takes to draw a picture.

15 seconds

15 minutes

15 hours

Answer:

Explanation:

I circled the time that takes to drew a picture

We can draw a picture in15 minutes.

Question 5.

Circle the picture that shows the airplane above the clouds.

Answer:

Explanation:

I drew a circle around the picture that shows the airplane above the clouds.

Question 6.

I have 3 equal sides. I have 3 corners. What shape am I?

Answer:

Explanation:

A triangle is a shape that has 3 equal sides and have 3 corners.

So, I am a triangle.