180 Days of Math for Kindergarten Day 117 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 117 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 117

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Count the hats. Draw a set of circles that is less than the hats.
180 Days of Math for Kindergarten Day 117 Answers Key 1
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Day 117 Answers Key img 1

Explanation:
There are 3 hats
I drew 2 circles that is less than the number of hats.

Question 2.
Circle the number sentence that matches the picture.
180 Days of Math for Kindergarten Day 117 Answers Key 2
6 – 5 = 1
1 + 5 = 6
5 + 6 = 11
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Day 117 Answers Key img 5

Explanation:
There is 1 pig and 5 more joined
Now there are 6 pigs
So, the equation that matches with the picture is 1 + 5 = 6.

Question 3.
Circle what will come next.
180 Days of Math for Kindergarten Day 117 Answers Key 3
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Day 117 Answers Key img 2

Explanation:
I drew a circle around the starfish as it comes next in the pattern.

Question 4.
Circle the object that weighs the least.
180 Days of Math for Kindergarten Day 117 Answers Key 4
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Day 117 Answers Key img 3

Explanation:
I drew circle around the worm as it has the least weight among the three.

Question 5.
How many sides does a rectangle have?
180 Days of Math for Kindergarten Day 117 Answers Key 5
Answer:
4 sides

Explanation:
A rectangle has 4 sides.

Question 6.
Five pieces of watermelon were on a plate. Tracy ate 3 pieces. How many pieces are left?
180 Days of Math for Kindergarten Day 117 Answers Key 6
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Day 117 Answers Key img 4

Explanation:
Five pieces of watermelon were on a plate
Tracy ate 3 pieces
I marked X on 3 watermelon
5 – 3 = 2
So, 2 watermelon are left.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top