180 Days of Math for Kindergarten Day 112 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 112 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 112

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Write the missing number.
7   _______ 9   10
Answer:
8

Explanation:
The number that comes after 7 is 8
So, the missing number is 8.

Question 2.
Circle the number sentence that matches the picture.
180 Days of Math for Kindergarten Day 112 Answers Key 1
4 – 2 = 2
2 + 2 = 4
2 + 0 = 2
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Day 112 Answers Key img 1

Explanation:
There are 2 feathers and 2 more are added
Now there are 4
So, the equation that match with the picture is 2 + 2 = 4.

Question 3.
Draw what will come next.
180 Days of Math for Kindergarten Day 112 Answers Key 2
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Day 112 Answers Key img 2

Explanation:
The object that comes next in the pattern is a banana
So, i drew a banana in the blank.

Question 4.
Circle the tallest object.
180 Days of Math for Kindergarten Day 112 Answers Key 3
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Day 112 Answers Key img 3

Explanation:
The building is taller than a tree
So, I drew a circle around the tallest object.

Question 5.
Circle the solid that looks like the object.
180 Days of Math for Kindergarten Day 112 Answers Key 4
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Day 112 Answers Key img 4

Explanation:
The solid shape sphere looks like the object
So, i circled the sphere.

Question 6.
There are 5 children riding bikes. No more children come out to play. How many children are riding bikes?
180 Days of Math for Kindergarten Day 112 Answers Key 5
Answer:
5 children

Explanation:
There are 5 children riding bikes
No more children come out to play
5 + 0 = 5
So, 5 children are riding bikes now.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top