180 Days of Math for Kindergarten Day 109 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 109 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 109

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Circle the log with less than 4 frogs.
180 Days of Math for Kindergarten Day 109 Answers Key 1
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Day 109 Answers Key img 1

Explanation:
There are 3 frogs on the second log
3 < 4
So, i circled the log with less than 4 grogs.

Question 2.
Add.
1 + 3 = __________
1 + 4 = __________
1 + 5 = ___________
Answer:
1 + 3 = 4
1 + 4 = 5
1 + 5 = 6

Explanation:
The sum of 1 and 3 is 4, 1 and 4 is 5 and 1 and 5 is 6.

Question 3.
Circle the part that repeats.
180 Days of Math for Kindergarten Day 109 Answers Key 2
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Day 109 Answers Key img 2

Explanation:
The 3 objects i circled are repeated in the pattern.

Question 4.
Circle about how long it takes to eat breakfast.
15 seconds
15 minutes
15 hours
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Day 109 Answers Key img 3

Explanation:
It takes about 15 minutes to eat breakfast
So, i circled it.

Question 5.
Circle where the clouds are in the picture.
at the top
in the middle
at the bottom
180 Days of Math for Kindergarten Day 109 Answers Key 3
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Day 109 Answers Key img 4

Explanation:
The clouds are at the top of the picture
So, i drew a circle around the phrase ‘at the top’.

Question 6.
Circle the solid that can roll.
180 Days of Math for Kindergarten Day 109 Answers Key 4
Answer:
180 Days of Math for Kindergarten Day 109 Answers Key img 5

Explanation:
A cylinder can roll
I circled the cylinder.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top