# 180 Days of Math for Kindergarten Day 106 Answers Key

By accessing ourĀ 180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 106 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Kindergarten Answers Key Day 106

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Circle the smaller number.
6
3

Explanation:
3 is smaller than 6
So, i circled 3.

Question 2.
Subtract.
5 – 1 = _________
5 – 2 = ________
5 – 3 = ________
5 – 1 = 4
5 – 2 = 3
5 – 3 = 2

Explanation:
The differences of 5 and 1 is 4, 5 and 2 is 3 and 5 and 3 is 2.

Question 3.
Make the same pattern using letters.

Explanation:
The pattern of letters given is A B B
So, i made the same pattern in the blanks.

Question 4.
Circle what tool is best to measure how heavy a suitcase is.

Explanation:
A weighing machine is the best tool to measure heavy suitcase
So, i drew a circle around weighing machine.

Question 5.
The clock is _________ the chair.
on
below
above

Explanation:
The clock is above the chair
So, i circled the word above.

Question 6.
Count the dots.

How many groups of 10 are there?