180 Days of Math for Fourth Grade Day 88 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 88 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 88

Directions Solve each problem.

Question 1.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 88 Answers Key 1
Answer:

Explanation:
Working each column from right to left
9 is greater than 6 so you must regroup:
Take 1 from 5, so 5 becomes 4.
Add 10 to 6, so 6 becomes 16.

Question 2.
\(\frac{1}{3}\) of 30 is ______
Answer:
\(\frac{1}{3}\) of 30 is 10
Explanation:
One third of thirty is the same as dividing 30 into three big ‘chunks’ and having one of them for yourself;
30 ÷ 3 is 10, so your ‘slice’ (or answer) is 10.

Question 3.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 88 Answers Key 6
Answer:

Explanation:
We have the equation:
30 ÷ 9 = 3
Calculated to 0 decimal places.
quotient is 3 and the remainder is also 3

Question 4.
68 ÷ 9 = ___
Answer:

Explanation:
We have the equation:
68 ÷ 9 = 7
Calculated to 0 decimal places.
Quotient is 7 and the remainder is 5.

Question 5.
Write 2,064 in words.
______________
Answer:
2064 is the two thousand and sixty-fourth number.
Explanation:
2000 + 60 + 4
is the expanded form
two thousand sixty four is in word form.

Question 6.
To find 60 ÷ 6, we say
180 Days of Math for Fourth Grade Day 88 Answers Key 2 × 6 = 60
Answer:
10 x 6 = 60
Explanation:
60 ÷ 6 = 10
Multiplication and division are inversely proportional.

Question 7.
I put 500 mL of water in the jug. Next, I put a toy in the jug. How much water was displaced by the toy?
___ mL
180 Days of Math for Fourth Grade Day 88 Answers Key 3
Answer:
100 mL water was displaced by the toy
Explanation:
I put 500 mL of water in the jug. Next, I put a toy in the jug.
Now the jug is showing 600 ml
so, 600 – 500 = 100 mL

Question 8.
What day is 8 days before Saturday?
______________
Answer:
Saturday
Explanation:
A week has 7 days
The week before the day is Saturday.

Question 9.
Circle the solids that have a rectangular front view.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 88 Answers Key 4
Answer:

Explanation:
The image C has rectangular prism
The image A gas triangular prism
The image D has triangular prism.

Question 10.
Draw the shape that must be added so the pattern is complete.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 88 Answers Key 5
Answer:

Explanation:
In the above pattern it goes like
circle, hexagon and square
square, circle, and hexagon
so the pattern will be like
hexagon , square and circle.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top