180 Days of Math for Fourth Grade Day 64 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 64 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 64

Directions Solve each problem

Question 1.
Subtract 19 from 36.
______________
Answer:
36 – 19 = 17

Explanation:
Subtract 19 from 36 is 17

Question 2.
Is 0.4 less than 0.04?
______________
Answer: No
Explanation:
0.4 = \(\frac{4}{10}\)
0.04 = \(\frac{0.4}{10}\)
So \(\frac{4}{10}\) > \(\frac{0.4}{10}\)

Question 3.
81 ÷ 9 = ___
Answer:

Explanation:
The first number, 81, is called the dividend.
The second number, 9 is called the divisor.
The remainder is 0
9 x 9 = 81

Question 4.
Divide 27 into 3 equal groups.
______________
Answer:
27 ÷ 3 =9

Explanation:
Explanation:
The first number, 27, is called the dividend.
The second number, 3 is called the divisor.
The remainder is 0
3 x 9 = 27

Question 5.
Order the numbers from smallest to largest.
1,624; 1,264; 1,426
___ ____ ____
Answer:
1,264 ; 1,426 ; 1,624
Explanation:

Question 6.
8 × 180 Days of Math for Fourth Grade Day 64 Answers Key 1 = 64
Answer:
8 × 8= 64
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional. So
8 X C = 64
C = 64 ÷ 8
C= 8

Question 7.
Circle the best estimate for the weight of the object.
100 g 2 kg 5 kg 10 kg
Answer:
100 g
Explanation:
grams are basic unit to measure the weight. in given units, 100g is the basic unit.

Question 8.
Which would be the best measure for the width of your pointer finger: a foot, a degree, or a centimeter?
Answer: a centimeter

Question 9.
Does an angle get bigger if you make its lines longer?
______________
Answer:
No. Scaling does not change angles .
Explanation:

Regardless of the construction, we then have that segment BC is a scaled version of BC with a scale factor of two and, similarly, BA is the scaled version of BA with scale factor two. Scaling does not change angles and we can see this in the picture as ABC is the same as ABC.

Question 10.
Complete the chart below to represent the shaded part of the hundred grid.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 64 Answers Key 2
Answer:

Explanation:
shaded part of the hundred grid in fraction is \(\frac{46}{100}\)
shaded part of the hundred grid in decimal is 0.46
shaded part of the hundred grid in percentage is 46%

Leave a Comment

Scroll to Top