By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 63 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 63

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

13 + 4 + 17 = ___

Answer:

13 + 17 = 30

Explanation:

30 + 4 = 34

The sum of 13 + 4 + 17 = 34

Question 2.

\(\frac{8}{10}\) of 70 is ______

Answer:

\(\frac{8}{10}\) of 70 is 56

Explanation:

560Â divided by 10 is 56

Question 3.

60 Ã· 6 = ___

Answer:

Explanation:

6 x 10 = 60

The first number, 60, is called the dividend.

The second number, 6 is called the divisor.

The remainder is 0.

Question 4.

63 Ã· 7 = ___

Answer:

63 Ã· 7 = 9

Explanation:

7 x 9 = 63

The first number, 63, is called the dividend.

The second number, 7 is called the divisor

The remainder is 0

Question 5.

What is the value of the digit 5 in 42,562?

Answer:

The place value of 5 in 42,562 is hundred

Explanation:

42,562

the place value of 4 is ten thousand and 2 is thousand

5 is hundred 6 is in tens and 2 is ones.

Question 6.

Ã— 5 = 10

Answer:

2 x 5 = 10

10 divided by 2 = 5

Explanation:

Division and multiplication are inversely proportional equations.

Question 7.

Complete the labels for the time shown.

Answer:

Explanation:

Long hand is on 5. That means 25 min. So it is 7:25 and 25 past 7.

Question 8.

Write the length in inches. ____ inches

Answer:

1.5 inches

Explanation:

The scale measures in inches and it is between 1 and 2 . then it is showing as 1/5 inches

Question 9.

Are these lines perpendicular? ________

Answer:

No. Its not perpendicular

Explanation:

Perpendicular lines are theÂ lines that intersect each other at right angles (90 degrees). image not showing 90 degrees angle.

Question 10.

Michael buys 1 notebook and 5 pencils. If the notebook costs $3.50 and the pencils are 25 each, what is the total he spent?

______________

Answer:

$ 4. 75

Explanation:

Michael buys 1 notebook and 5 pencils. Then

=1 x $3.50 + 5 X $0.25

=$3.50 + $1.25

=$ 4. 75