180 Days of Math for Fourth Grade Day 54 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 54 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 54

Directions Solve each problem.

Question 1.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 54 Answers Key 1
Answer:

Explanation:
The difference of 45 and 7 is 38
Subtract the values which are in one’s place
Put the 8 in one’s place and carry 15 to the carry row

Question 2.
Write 0.67 as a fraction.
______________
Answer:
0.67 is a decimal,
\(\frac{67}{100}\) is a fraction in simplest form.
Explanation:
The formula to convert a fraction to a decimal is given as “a ÷ b”, where a is the numerator and b is the denominator of the fraction. In other words, the fraction to decimal formula states that we just need to divide the numerator by denominator to get the decimal equivalent of the fraction.

Question 3.
56 ÷ 7 = ___
Answer:

Explanation:
The first number, 56, is called the dividend.
The second number, 7 is called the divisor.
7 x 8 = 56

Question 4.
Divide 63 into 9 equal groups.
_____________
Answer:

Explanation:
9 x 7 = 63
If there are 63 Chocolates and has to share among 9 groups
Each will get 7 chocolates each

Question 5.
Write the ordinal number for 36.
_____________
Answer:
Thirty sixth
Explanation:
The ordinal form of the number thirty-six, describes a person or thing in position number 36 of a sequence. The answer appears on the thirty-sixth page of the book. She finished thirty-sixth in the race.

Question 6.
36 ÷ 180 Days of Math for Fourth Grade Day 54 Answers Key 2 = 6
Answer:
6 x 6 = 36
36 ÷ 6 = 6
Explanation:

Question 7.
Would you use kilograms or grams to measure the mass of a watermelon?
_____________________
Answer:
We use Kilograms
Explanation:
The Things which are heavy in weight are measured in kilograms
And the things which are light in weight are measured in grams
1 kg = 1000 grams

Question 8.
Circle the most likely distance to the store from your house.
1 kilometer
1 meter
1 gram
Answer:

1 meter
1 gram
Explanation:
1 kilometer = 1000 meters
and the long distance is measured in kilometers.

Question 9.
Label with reflection, translation, or rotation.
_________________
180 Days of Math for Fourth Grade Day 54 Answers Key 3
Answer:
The image showing the slippers are reflections.
Explanation:

The above figure shows the rotation.

Question 10.
Complete the chart. Round the number 872.

Tens
Hundreds

Answer:

Tens 7
Hundreds 8

Explanation:
In the number 872
there are 8 hundreds and 7 tens. and 2 ones.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top