# 180 Days of Math for Fourth Grade Day 41 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 41 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 41

Directions Solve each problem.

Question 1.
35 + 18 = ___
35 + 18 = 53
Explanation:
Perform addition operation on above two given numbers. Add 35 with 18 the sum is 53.

Question 2.
Which is larger: 0.6 or 0.16?
_____________
The given decimal numbers are 0.6 and 0.16.
The decimal number 0.6 is larger than 0.16.

Question 3.
List all the factors of 9.
_____________
Factors of 9 are 1,3, 9
Explanation:
The numbers which divides 9 exactly leaving a remainder zero are the factors of 9. So, the factors of 9 are 1, 3, 9.

Question 4.
70 ÷ 7 = __
70 ÷ 7 = 10
Explanation:
Perform division operation on above two given numbers. Divide 70 by 7 the quotient is 10.

Question 5.
How many digits are in 600?
______________
The given number is 600.
Count the number of digits in given number.
There are 3 digits in 600.

Question 6.
Fill in the missing number.
32, 40, 48, ___, 64
The given series is 32, 40, 48, ___, 64.
The difference between first and second numbers is 8.
40 – 32 = 8
The difference between second and third numbers is 8.
48 – 40 = 8
So, add 8 to the number 48 in the sequence number. The sum is 56.
48 + 8 = 56
The missing number in the given series is 56.
The next number in the sequence is 32, 40, 48, 56, 64.

Question 7.
Write the length in centimeters.
_____________

In the above image we can observe a scale with units as centimeters. The black line is starting at 0 cm and ending at 2 cm. So the total line length is 2 centimeters.

Question 8.
___ quarts = 2 gallons
We know that 1 gallon is equal to 4 quarts.
1 gallon = 4 quarts
Multiply 4 quarts with 2 gallons the product is equal to 8 quarts.
8 quarts = 2 gallons

Question 9.
Dollars Earned in May

 Audrey $15 Dameon$23 Jason $12 Lauren$18

Who earned the most money?
_____________
In the above table we can observe four different persons earned dollars in May.
Audrey earned $15. Dameon earned$23.
Jason earned $12. Lauren earned$18.
Dameon earned the most money.

Question 10.
Write two odd numbers that total the even number 20.
_____________