# 180 Days of Math for Fourth Grade Day 40 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 40 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 40

Directions Solve each problem.

Question 1.
What is the difference between 24 and 7?
______________
24 – 7 = 17
Explanation:
Perform subtraction operation on above two given numbers. Subtract 7 from 24 the difference is 17.

Question 2.
Calculate the product of 7 and 6.
______________
7 x 6 = 42
Explanation:
Perform multiplication operation on above two given numbers. Multiply 7 with 6 the product is 42.

Question 3.
35 ÷ 7 = ___
35 ÷ 7 = 5
Explanation:
Perform division operation on above two given numbers. Divide 35 by 7 the quotient is 5.

Question 4.  Explanation:
Perform division operation on above two given numbers. Divide 12 by 6 the quotient is 2.

Question 5.
1,000 + 300 + 20 =
______________
1,000 + 300 + 20 = 1,320
Explanation:
Perform addition operation on above given numbers. Add 1,000 with 300 and 20 the sum is 1,320.

Question 6. × 4 = 32 × 4 = 32
Explanation:
To get the product 32 we need to perform multiplication operation. Multiply 8 with 4 the product is 32. The missing multiplicand is 8.

Question 7.
___ is the longest dimension of an object.
Length is the longest dimension of an object.

Question 8.
12 months = _____ year(s)
12 months = 1 year
There are 12 months in 1 year.

Question 9.
A cylinder has:
___ surfaces
___ edges 