# 180 Days of Math for Fourth Grade Day 32 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 32 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 32

Directions Solve each problem.

Question 1.
43 – 17 = ___
43 – 17 = 26
Explanation:
Perform subtraction operation on above two given numbers. Subtract 17 from 43 the difference is 26.

Question 2.
Which is smaller: 0.4 or $$\frac{3}{10}$$ ?
__________
The decimal form of $$\frac{3}{10}$$ is 0.3
0.4  > 0.3
So, $$\frac{3}{10}$$ is smaller than 0.4.

Question 3.
15 ÷ 5 = ___
15 ÷ 5 = 3
Explanation:
Perform division operation on above two given numbers. Divide 15 by 5 the quotient is 3.

Question 4.  Explanation:
Perform division operation on above two given numbers. Divide 18 by 3 the quotient is 6.

Question 5.
Write 3,426 in expanded notation.
______________
______________
The expanded notation of 3,426 is 3,000 + 400 + 20 + 6.
Explanation:
Expanded notation is defined as the given number is separated into individual place values. The given number 3,426 in expanded notation form is 3,000 + 400 + 20 + 6.

Question 6.
25 + = 36
25 + = 36
Explanation:
To get the sum 36 we need to perform addition operation. Add 25 to 11 the sum is 36. The missing addend is 11.

Question 7.
Calculate the area of a square with 3 cm sides.
__ 3 cm
Given, side = 3 cm
We know that area of the square is equal to square of the side.
Area of a square = side x side
= 3 cm x 3 cm
= 9 square centimeters
The area of a square with 3 cm sides is 9 square centimeters.

Question 8.
How many weeks are in one year?
In one year there are 365 days.
In leap year there are 366 days. Leap year occurs every 4 years.
In a week there are seven days.
Divide 365 days by 7 days then we get the number of weeks in one year.
365 ÷ 7 = 52.14
There are 52 weeks in one year.

Question 9.
Circle the set of lines that are parallel.  Explanation:
In the above image we can observe different set of lines. In option A the set of lines are perpendicular to each other. In option B the set of lines are parallel to each other. So, draw a circle for option B.

Question 10.
Sam found one dollar. He kept half and spent the rest. How much did he spend?
______________