# 180 Days of Math for Fourth Grade Day 29 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 29 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 29

Directions Solve each problem.

Question 1.
25 + 27 = ___
25 + 27 = 52
Explanation:
Perform addition operation on above two given numbers. Add 25 to 27 the sum is 52.

Question 2.
Write the decimal for $$\frac{1}{2}$$.
______________
The given fraction is 1/2.
1/2 = 0.5
The decimal form of 1/2 is 0.5.

Question 3.
How many groups of 2 are in 16?
______________
16 ÷ 2 = 8
There are 8 groups of 2 are in 16.
Explanation:
Perform division operation. Divide 16 by 2 the quotient is 8. So, 8 groups of 2 are in 16.

Question 4.  Explanation:
Perform division operation on above two given numbers. Divide 24 by 6 the quotient is 4.

Question 5.
100 + 40 + 7 = ___
100 + 40 + 7 = 147
Explanation:
Perform addition operation on above three given numbers. Add 100 to 40 and 7 the sum is 147.

Question 6.
18 ÷ = 9
18 ÷ = 9
Explanation:
Perform division operation on above two given numbers. Divide 18 by 2 the quotient is 9.

Question 7.
What unit of measure is used for volume?
______________
The volume is used to measure Cubic units.

Question 8.
Jan left home at 7:35 A.M. and reached school at 8:10 A.M. How many minutes did she travel?
______________
Jan left home at 7:35 A.M. and reached school at 8:10 A.M.
She traveled 35 minutes.

Question 9.
Draw in the axes of symmetry.  Explanation:
The Axes of symmetry is defined as the line divides an object into two equal halves, which creates a mirror like reflection of either side of the object as we can observe in the above image.

Question 10.
Carole’s mom gave her $14.00. She wants to buy 3 charm bracelets that cost$5.00 each. Does she have enough money to buy the 3 bracelets?
_____________________
Carole’s mom gave her $14.00. She wants to buy 3 charm bracelets that cost$5.00 each.
3 x $5 =$15.00
She have only $14.00 the bracelets cost is$15.