180 Days of Math for Fourth Grade Day 28 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 28 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 28

Directions Solve each problem.

Question 1.
32 – 15 = _____
Answer:
32 – 15 = 17
Explanation:
Perform subtraction operation on above two given numbers. Subtract 15 from 32 the difference is 17.

Question 2.
How many fourths are in 3?
______________
Answer:
3/(1/4)
= 3 x 4
= 12
There are 12 fourths in 3.

Question 3.
Divide 8 by 2.
______________
Answer:
8 ÷ 2 = 4
Explanation:
Perform division operation on above two given numbers. Divide 8 by 2 the quotient is 4.

Question 4.
14 ÷ 7 = ____
Answer:
14 ÷ 7 = 2
Explanation:
Perform division operation on above two given numbers. Divide 14 by 7 the quotient is 2.

Question 5.
What is the place value of 7 in 1,709?
______________
Answer:
The place value of 7 in 1,709 is hundreds.
Explanation:
The Place value is the position of a digit in a given number. The order of place value of a digits starts from right to left. The place values are named as units, tens, hundreds, thousands, ten thousand, a hundred thousand, and so on. The place value of 7 in 1,709 is hundreds.

Question 6.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 28 Answers Key 1 × 4 = 20
Answer:
180-Days-of-Math-for-Fourth-Grade-Day-28-Answers-Key-1 × 4 = 20
Explanation:
To get the product 20 we need to perform multiplication operation. Multiply 6 with 4 the product is 20. So, the missing multiplicand is 6.

Question 7.
I put 700 mL of water in the jug. Next I put a toy in the jug. How much water was displaced by the toy?
_______ mL was displaced.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 28 Answers Key 2
Answer:
900ml – 700 ml = 200 ml
200 ml of water was displaced by toy.
Explanation:
I put 700 mL of water in the jug. Next I put a toy in the jug. After keeping a toy in the jug, the water level is increased to 900 ml as we can observe in the above image. So, 200 ml of water was displaced by toy.

Question 8.
Which would be the best tool for measuring the length of a book: a ruler, a yardstick, or a scale?
______________
Answer:
Ruler is the best tool for measuring the length of a book. A ruler is used to measure length.

Question 9.
Does this shape tessellate?
180 Days of Math for Fourth Grade Day 28 Answers Key 3
Answer:
Yes, the above shape triangle tessellates.

Question 10.
Draw a triangle on the coordinate (G,3).
180 Days of Math for Fourth Grade Day 28 Answers Key 4
Answer:
180-Days-of-Math-for-Fourth-Grade-Day-28-Answers-Key-4
A triangle is drawn on the coordinates(G, 3) as we can observe in the above image.

Leave a Comment

Scroll to Top