# 180 Days of Math for Fourth Grade Day 27 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 27 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 27

Directions Solve each problem.

Question 1.
26 + 35 = ___
26 + 35 = 61
Explanation:
Perform addition operation on above two given numbers. Add 26 to 35 the sum is 61.

Question 2.
$$\frac{1}{2}$$ of 18 = ____
$$\frac{1}{2}$$ x 18 = 9
$$\frac{1}{2}$$ of 18 is 9.
Explanation:
Perform multiplication operation on given numbers. Multiply 1/2 with 18 the product is 9. So, 1/2 of 18 is 9.

Question 3.  Explanation:
Perform division operation on above two given numbers. Divide 24 by 8 the quotient is 3.

Question 4.
9 ÷ 3 = ___
9 ÷ 3 = 3
Explanation:
Perform division operation on above two given numbers. Divide 9 by 3 the quotient is 3.

Question 5.
What number is 100 more than 1,468?
______________
100 + 1,468 = 1,568
The number 100 more than 1,468 is 1,568.

Question 6.
18 + = 20
18 + = 20
Explanation:
To get the sum 20 we need to perform addition operation. Add 18 to 2 the sum is 20. The missing addend is 2.

Question 7.
On what day of the week does January end?
______________ January ends on Thursday of the week.
Explanation:
In the above calendar we can observe January month. The January month is started on Tuesday and ended on Thursday.

Question 8.
Write the length in inches.
_________________ inches In the above image we can observe a scale with units as inches The black line is starting at 0 inches and ending at 2.0 inches. So the total line length is 2.0 inches.

Question 9.
Circle the solids that have a circular top view.  