By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 26 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 26

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

Answer:

Explanation:

Perform subtraction operation on above two given numbers. Subtract 15 from 20 the difference is 5.

Question 2.

Which is smaller: 0.6 or 0.16?

______________

Answer:

The given decimal numbers are 0.6 and 0.16.

The decimal number **0.16** is smaller than 0.6

Question 3.

How many groups of 6 are in 42?

______________

Answer:

42 Ã·Â 6 = **7**

There are seven groups of 6 are in 42.

Explanation:

Perform division operation on above numbers. Divide 42 by 6 the quotient is 7. So, 7 groups of 6 are in 42.

Question 4.

25 Ã· 5 = ____

Answer:

25 Ã· 5 = **5**

Explanation:

Perform division operation on above two given numbers. Divide 25 by 5 the quotient is 5.

Question 5.

Is 75 less than 57?

______________

Answer:

75 > 57

**No**, 75 is not less than 57.

Question 6.

Fill in the missing number.

112, 102, ___, 82, 72

Answer:

The given series is 112, 102, ___, 82, 72.

The difference between 112 and 102 is 10.

112 – 102 = 10

The difference between 82 and 72 is 10.

82 – 72 = 10

So, subtract 10 from the number 102 in the series. The difference is 92.

102 – 10 = 92

The missing number in the given series isÂ **92**.

Now, the series is 112, 102, **92**, 82, 72.

Question 7.

Answer:

2 x 3 = **6**

In the above we can observe 3 rows. In first row 2 small cups fills a glass. In second row three glasses fills a jug. To calculate how many small cups need to fil the jug is calculated by multiplying 2 small cups with 3 glasses the product is 6 small cups. In the third row we need 6 small cups to fill the jug.

Question 8.

Which month has only 28 days?

_______________

Answer:

**February** month has only 28 days.

Question 9.

Who has won the most awards?

_______________

Answer:

**Rich** won the most awards.

Explanation:

In the above image we can observe school awards. In that award Daniel won 8 awards, Evan won 6 awards and Rich won 12 awards. So, Rich won the most awards.

Question 10.

Ms. Nielsonâ€™s class has an ant farm. There are 1,235 male and 2,628 worker ants. How many ants are there in the farm?

_______________

Answer:

Ms. Nielsonâ€™s class has an ant farm.

There are 1,235 male and 2,628 worker ants.

Add male anta and workers ants.

1,235 + 2,628 = **3,863 ants**

There are 3,863 ants in the farm.