# 180 Days of Math for Fourth Grade Day 24 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 24 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 24

Directions Solve each problem.

Question 1.
20 – 17 = ___
20 – 17 = 3
Explanation:
Perform subtraction operation on above two given numbers. Subtract 17 from 20 the difference is 3.

Question 2.
Write the fraction for 0.27.
______________
The given decimal number is 0.27.
0.27 = 27/100
The fraction for 0.27 is 27/100.

Question 3.
54 ÷ 6 = ___
54 ÷ 6 = 9
Explanation:
Perform division operation on above two given numbers. Divide 54 by 6 the quotient is 9.

Question 4.  Explanation:
Perform division operation on above two given numbers. Divide 14 by 7 the quotient is 2.

Question 5.
300 + 80 + 6 = __
300 + 80 + 6 = 386
Explanation:
Perform addition operation on above three given numbers. Add 300 to 80 and 6 the sum is 386.

Question 6. – 4 = 12 – 4 = 12
Explanation:
To get the difference 12 we need to perform subtraction operation. Subtract 4 from 16 the difference is 12.

Question 7.
Circle the best estimate for the weight of the object.
100g 2kg 5kg 10kg  The given weights are 100g 2kg 5kg 10kg. The best estimation for the weight of the above given object is 10 kg. So, drawn a circle to the weight of 10 kg.

Question 8.
____ pints = 1 gallon
8 pints = 1 gallon

Question 9.
Name the polygon with three vertices.
_____________________
The polygon with three vertices is Triangle.
Explanation:
A triangle is a polygon having three sides and three vertices. In a triangle the sum of interior angles is equal to 180°.

Question 10.
Show the amount shaded as a fraction, decimal, and percentage.  