# 180 Days of Math for Fourth Grade Day 20 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 20 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 20

Directions Solve each problem.

Question 1.
30 – 15 = ___
30 – 15 = 15
Explanation:
Perform subtraction operation on above two given numbers. Subtract 15 from 30 the difference is 15.

Question 2.  Explanation:
Perform multiplication operation on above two given numbers. Multiply 8 with 8 the product is 64.

Question 3.
40 ÷ 4 = ___
40 ÷ 4 = 10
Explanation:
Perform division operation on above two given numbers. Divide 40 by 4 the quotient is 10.

Question 4.
18 divided into 9 equal groups is
_____________
18 ÷ 9 = 2
18 divided into 9 equal groups is 2.
Explanation:
Perform division operation on above two given numbers. Divide 18 by 9 the quotient is 2.

Question 5.
Fill in the missing number.
63, 64, 65, _______
The given series is 63, 64, 65, _______.
The difference between first two numbers is 1.
64 – 63 = 1
The difference between second two numbers is 1.
65 – 64 = 1
So, add 1 to the number in the series 65, the sum is equal to 66.
The missing number in the given series is 66.
Now, the series is 63, 64, 65, 66.

Question 6.
9 × = 18
9 × = 18
Explanation:
To get the product 18 we need to perform multiplication operation. Multiply 9 with 2 the product is 18. The missing multiplicand is 2.

Question 7.
Would the area of a stamp most likely be measured in cm2 or m2?
__________________________
The area of a stamp most likely be measured in cm2.

Question 8.
60 minutes equals how many hours?
__________________________
1 minute = 60 seconds
1 hour = 60 minutes
So, 60 minutes is equal to 1 hour.

Question 9.
Which numbers are inside the circle but not in the rectangle or triangle?
__________________ The numbers inside the circle are 2, 3, 4, 5, 6, 9.
The numbers inside the circle and rectangle are 5, 6.
The numbers inside the circle and triangle are 3, 6, 9.
The numbers inside the circle but not in the rectangle or triangle are 2 and 4.

Question 10.
Color half of the area so that both the shaded and unshaded parts have the same shape.  