180 Days of Math for Fourth Grade Day 178 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 178 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 178

Directions: Solve each problem.

Question 1.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 178 Answers Key 1
Answer:
180-Days-of-Math-for-Fourth-Grade-Day-178-Answers-Key-1
By subtracting 47 and 28 we get 19.

Question 2.
Write 47% as a fraction.
Answer:
47% = 47/100

Question 3.
35 ÷ 5 = __________
Answer:
35 ÷ 5 = 7
35 divides 5 seven times. So, the quotient is 7 with a remainder of 0.

Question 4.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 178 Answers Key 2
Answer:
180-Days-of-Math-for-Fourth-Grade-Day-178-Answers-Key-4

Question 5.
2,000 + 500 + 30 + 6 = ___________
Answer: 2,000 + 500 + 30 + 6 = 2536

Question 6.
7 + 8 = 18 – ___________
Answer:
7 + 8 = 18 – x
15 = 18 –  x
18 – x = 15
18 – 15 = x
x = 3

Question 7.
How many 250-mL mugs are in 5 L of water?
Answer:
1 L = 1000 mL
5 L = 5 × 1000 mL = 5000 mL
5000/250 = 20 mL mugs
Thus there are 20 mL mugs of water in 5 L of water.

Question 8.
Write the length in inches.
_________ inches
180 Days of Math for Fourth Grade Day 178 Answers Key 3
Answer:
By seeing the scale we can say that the length is 3.8 inches.

Question 9.
Does this shape tessellate?
180 Days of Math for Fourth Grade Day 178 Answers Key 4
Answer: The shape is a parallelogram

Question 10.
A class can sell 150 tickets to their classroom performance. They have already sold 82 tickets. How many more can they sell?
Answer:
Given,
A class can sell 150 tickets to their classroom performance.
They have already sold 82 tickets.
150 – 82 = 68 tickets
Thus they can sell 68 tickets.

Leave a Comment

Scroll to Top