By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 176 regularly, students can get better problemsolving skills.
180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 176
Directions: Solve each problem.
Question 1.
33 – 18 = ___________
Answer:
33 – 18 = 15
Question 2.
10% of $1 is __________.
Answer:
10% × 1
10/100 × 1
0.1 × 1 = $0.1
Question 3.
Answer:
So, the quotient is 8.
Question 4.
86 ÷ 9 = ___________
Answer: 86 ÷ 9 = 9.5
Question 5.
Is 5,237 greater than 5,327?
Answer: No, 5,237 is less than 5,327.
Question 6.
Fill in the missing fraction.
\(\frac{17}{100}\), \(\frac{18}{100}\), \(\frac{19}{100}\), ________, \(\frac{21}{100}\)
Answer: \(\frac{20}{100}\)
Question 7.
6 buckets of water are needed to fill a 30liter bath. How many liters are in each bucket?
Answer:
Given,
6 buckets of water are needed to fill a 30liter bath.
30/6 = 5 liters
Therefore 5 liters are in each bucket.
Question 8.
How many months are in half a year?
Answer: There are 6 months in half a year.
Question 9.
1^{st} Trimeter  2^{nd} Trimeter 
3^{rd} Trimeter 

Troy  Soccer  basketball  Baseball 
Jessica  golf  Basketball  Track 
Allison  soccer  diving  swimming 
How many different sports are played by these children?
Answer: Soccer, golf, basketball, diving, Track, swimming, and Baseball
Question 10.
Mr. Wilson counted 96 spider legs on a nature walk. A spider has 8 legs. How many spiders did Mr. Wilson see?
Answer:
Given,
Mr. Wilson counted 96 spider legs on a nature walk.
A spider has 8 legs.
96 ÷ 8 = 12
Therefore Mr. Wilson sees 12 spiders.