By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 174 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 174

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Answer:

By subtracting 23 from 42 we get 19.

Question 2.

9 × 8 = __________

Answer:

Multiplying 9 and 8 we get 72

9 × 8 = 72

Question 3.

30 ÷ 5 = ___________

Answer:

30 ÷ 5 = 6

The quotient is 6 and remainder is 0.

Question 4.

Answer:

Question 5.

3,000 + 40 + 7 = ___________

Answer: 3,000 + 40 + 7 =3047

Question 6.

\(\frac{1}{5}\) of 45 = 3 ×

Answer:

\(\frac{1}{5}\) × 45 = 3 × x

9 = 3 × x

x = 9/3

x = 3

\(\frac{1}{5}\) of 45 = 3 × 3

Question 7.

Would you use kilograms or grams to measure the mass of a soccer ball?

Answer: Yes we use kilograms to measure the mass of a soccer ball.

Question 8.

__________ hours = 180 minutes

Answer:

Question 9.

Draw a line perpendicular to the one below.

Answer:

Question 10.

Trish eats one box of cereal every 2 weeks. How many boxes of cereal does she eat in 8 weeks?

Answer:

Given,

Trish eats one box of cereal every 2 weeks.

1 box of cereal = 2 weeks

8 weeks = x

x × 2 = 8

x = 8/2

x = 4 weeks.

Thus Trish eats 4 boxes of cereal in 8 weeks.