# 180 Days of Math for Fourth Grade Day 171 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 171 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 171

Directions: Solve each problem.

Question 1.
35 + 45 = ____________
Answer: 35 + 45 = 80

Question 2.
Is $$\frac{3}{10}$$ greater than $$\frac{3}{100}$$?
Answer: Yes $$\frac{3}{10}$$ is greater than $$\frac{3}{100}$$.

Question 3.
27 ÷ 12 = __________ The quotient is 2.25 and the remainder is 0.

Question 4.  Question 5.
Is 9,018 greater than 9,081?
Answer: 9018 is less than 9081.

Question 6.
Fill in the missing number.
854, _________, 840, 833, 826
840 – 833 = 7
854 – 7 = 847

Question 7.
Write the length in centimeters. The length in centimeters is 3 cm.

Question 8.
What is the temperature? Question 9.
Solid is a term used to describe any object that is
____________-dimensional.
Answer: Solid is a term used to describe any object that is three-dimensional.

Question 10.
Use each of the five numbers once and any operations to solve the problem below.  