By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 168 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 168

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Calculate the difference between 27 and 16.

Answer:

So, the difference between 27 and 16 is 11.

Question 2.

Shade 62%.

Answer:

Question 3.

Answer:

84 ÷ 8 = 10.5

Question 4.

28 ÷ 7 = __________

Answer: 7 divides 28 four times

So, 28 ÷ 7 = 4

Thus the quotient is 4.

Question 5.

What is 400 more than 3,570?

Answer:

3570 + 400 = 3970

Question 6.

2,473 = 2,000 + _________ + 70 + 3

Answer:

2,473 = 2,000 + **400** + 70 + 3

Question 7.

How many milliliters are in a quarter of a liter?

Answer:

The quarter is nothing but 1/4.

1 liter = 1000 milliliters

1000 × 1/4 = 250 milliliters

Thus the quarter of a liter is 250 milliliters.

Question 8.

__________ seconds = 4 minutes

Answer:

1 minute = 60 seconds

4 minutes = 4 × 60 = 240 seconds

So, 240 seconds = 4 minutes

Question 9.

True or false?

Parallel lines never meet.

Answer: True

Question 10.

Commercials are half a minute long, with 5 commercials every commercial break. How long is each commercial break?

Answer:

Given,

Commercials are half a minute long, with 5 commercials every commercial break.

Half of minute = 30 seconds

5 × 30 = 150 seconds

60 + 60 + 30 = 2 and half minute

Thus each commercial break is 2 and half minute