By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 164 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 164

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

42 – 8 = ___________

Answer:

42

-8

34

Question 2.

What percent is shaded?

Answer: 45% is shaded among 100.

Question 3.

Divide 63 into 7 equal groups.

Answer:

63 ÷ 7 = 9

Question 4.

Answer:

So, the quotient 5 and remainder is 0.

Question 5.

What is the number after 4,799?

Answer: The number after 4,799 is 4800.

Question 6.

\(\frac{1}{8}\) of 48 is 2 ×

Answer:

\(\frac{1}{8}\) × 48 = 6

6 = 2 × 3

Question 7.

An empty wheelbarrow has a mass of 12 kg. How heavy is the load if the full wheelbarrow has a mass of 22 kg?

Answer:

Given,

An empty wheelbarrow has a mass of 12 kg.

22 – 12 = 10 kg

Question 8.

How many days are in May?

Answer: There are 31 days in May.

Question 9.

Cathy’s goal is to read 10 more books in April than she read in March. What is her new book goal?

Answer:

Given,

Cathy’s goal is to read 10 more books in April than she read in March.

1 book = 5 books read

Cathy read = 5 × 3 = 15 books

15 + 10 = 25 books

So, the target of Cathy is 25 books.

Question 10.

Add 4 hundreds, 3 tens, and 0 ones to 362.

Answer:

4 hundreds, 3 tens, and 0 ones = 400 + 30 + 0 = 430

430 + 362 = 992