By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 146 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 146

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Answer:

We get 41 when we subtract 27 from 68.

Question 2.

Is \(\frac{1}{2}\) more than \(\frac{1}{8}\)?

Answer: Yes, \(\frac{1}{2}\) is more than \(\frac{1}{8}\)

Question 3.

Answer:

Thus the quotient is 4 and the remainder is 3.

Question 4.

91 ÷ 7 = ____________

Answer:

Thus the quotient is 13 and the remainder is 0.

Question 5.

What is the value in the tens place in 3,827?

Answer: The value in the tens place in 3,827 is 20.

Question 6.

Fill in the missing number.

749, 742, _______, 728, 721

Answer:

749 – 742 = 7

742 – 7 = 735

So, the missing number is 735.

Question 7.

How many liters are in 6,000 milliliters?

Answer:

Convert from milliliters to liters.

1 liter = 1000 milliliters

6000 ml = 6000/1000 = 6 liters

So, there are 6 liters in 6000 milliliters.

Question 8.

_________ minutes = 360 seconds

Answer:

60 seconds = 1 minutes

360 seconds = x

x × 60 = 360

x = 360/60

x = 6

Thus 6 minutes = 360 seconds

Question 9.

Draw a line that is parallel to the line below.

Answer:

Parallel lines are known as the nonintersecting lines so by seeing the above figure we can observe that the lines are parallel lines.

Question 10.

A large can of green beans weighs 500 grams. How many cans of green beans weigh 2 kilograms?

Answer:

Given,

A large can of green beans weighs 500 grams

2 kilograms = 2000 grams

2000/500 = 4

Thus 4 cans of green beans weigh 2 kilograms.