180 Days of Math for Fourth Grade Day 127 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 127 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 127

Directions: Solve each problem.

Question 1.
180 Days of Math for Fourth Grade Day 127 Answers Key 1
Answer:
180-Days-of-Math-for-Fourth-Grade-Day-127-Answers-Key-1
Thus the sum of 24 and 19 is 43.

Question 2.
Is \(\frac{70}{100}\) equal to \(\frac{7}{10}\)?
Answer: Yes \(\frac{70}{100}\) is equal to \(\frac{7}{10}\) because \(\frac{70}{100}\) can be written as \(\frac{7}{10}\).

Question 3.
72 ÷ 9 = ____________
Answer:
180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 127_3
So, the quotient is 8 and the remainder is 0.

Question 4.
Calculate the quotient of 35 and 7.
Answer:
180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 127_4
So, the quotient is 5 and the remainder is 0.

Question 5.
What is 10 more than 479?
Answer: 10 more than 479 is 489.

Question 6.
ls 6 × 7 equal to 6 × 6 + 6?
Answer:
6 × 7 = 42
6 × 6 + 6 = 36 + 6 = 42
So, yes 6 × 7 is equal to 6 × 6 + 6.

Question 7.
What day of the week was July 31st?
180 Days of Math for Fourth Grade Day 127 Answers Key 2
Answer: It is the 5th week and the day is saturday.

Question 8.
How many days are there in 4 years? (Remember leap year!)
Answer: 365 × 3 = 1095
1095 + 366 = 1461
Thus there are 1461 in 4 years.

Question 9.
What type of prism is shown?
180 Days of Math for Fourth Grade Day 127 Answers Key 3
Answer: The name of the above prism is pentagonal prism.

Question 10.
Triple 16, then add 100.
Answer:
Triple 16 = 16 + 16 + 16 = 48
48 + 100 = 148

Leave a Comment

Scroll to Top