# 180 Days of Math for Fourth Grade Day 126 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 126 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 126

Directions: Solve each problem.

Question 1.
27 – 16 = __________
Answer:
27 – 16 = 11
Thus the difference of 27 and 16 is 11.

Question 2.
What percentage is shaded?

Answer:Â  We can see 52 blocks are shaded.
52/100 can be written in the percentage form as 52%

Question 3.
81 Ã· 9 = ___________
Answer:

The quotient is 9 and the remainder is 0.

Question 4.
45 Ã· 5 = ___________
Answer:

Question 5.
Write the number for three thousand fifty-eight.
Answer: The number for three thousand fifty-eight is 3058.

Question 6.
Fill in the missing number.
150, 160, _______, 180, 190
Answer:
160 – 150 = 10
160 + 10 = 170
Thus the missing number is 170.

Question 7.
How many times can a 1-L container of oil be filled from a 4-L jug?

Answer:
The capacity of the container is 1 liter
4 Ã— 1 = 4 times
Thus you have to fill 4 liter jug 4 times with a container.

Question 8.
What is the most likely width of a book?
8 inches
8 feet
8 minutes
Answer: The width of a book is 8 inches.

Question 9.
Total Rainfall

How much more did it rain in 2009 than in 2010?
Answer:
Rainfall in 2009 is 50 inches
Rainfall in 2010 is 40 inches
50 – 40 = 10 inches

Question 10.
What is the area of a square that is 12 inches on each side?
Answer:
Given,
s = 12 inches
We know that,
Area of a square = s Ã— s
A = 12 Ã— 12
A = 144 sq. inches

Scroll to Top
Scroll to Top