By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 122 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 122

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

69 – 26 = ___________

Answer:

By subtracting 69 and 26 we get 43.

Question 2.

Write 45% as a decimal.

Answer:

45% = 45/100 = 0.45

Question 3.

121 ÷ 11 = _______

Answer:

The quotient is 11 and the remainder is 0.

Question 4.

Divide 45 into 9 equal groups.

Answer:

45 ÷ 9 = 5

Question 5.

Write 6,802 in expanded notation.

Answer: 6,802 in expanded notation is 6000 + 800 + 2

Question 6.

7 + 7 + 7 + 7 = × 7

Answer:

7 + 7 + 7 + 7 = 28

We can see four 7’s.

So, the missing number is 4.

7 + 7 + 7 + 7 = **4** × 7

Question 7.

Calculate the area of a square with 7-cm sides.

Answer:

Given,

s = 7 cm

We know that,

Area of the square = s × s

A = 7 × 7

A = 49 sq. cm

Question 8.

_________ months = 1 year

Answer:

There are 12 months in a year.

12 months = 1 year

Question 9.

Books Read in March

Jose’s goal was to read 25 books in March. Did he reach his goal?

Answer:

1 book = 5 books read

Jose read 3 books in March

3 × 5 = 15 books

By this, we can say that Jose did not reach his goal to read 25 books.

Question 10.

Mick’s fishing line was 73m. He cut off 42 m. How long is it now?

Answer:

Given,

Mick’s fishing line was 73m. He cut off 42 m.

73 – 42 = 31 meters

Thus it is 31m long.