# 180 Days of Math for Fourth Grade Day 112 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 112 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 112

Directions: Solve each problem.

Question 1.
52 – 6 = __________
52
-6
46
The difference between 52 and 6 is 46.

Question 2.
Write 0.25 as a fraction.
0.25 in the fraction form is 25/100 or 1/4.

Question 3.
14 ÷ 7 = __________
When we divide 14 by 7 we get 2.
14 ÷ 7 = 2

Question 4.
Calculate the quotient of 72 and 9.
72 ÷ 9 = 8
So, the quotient is 8.

Question 5.
What is the place value of 7 in 7,891?
Answer: The place value of 7 in 7,891 is 7000.

Question 6.
Is 5 × 4 equal to 5 × 3 + 5?
5 × 4 = 20
5 × 3 + 5 = 15 + 5 = 20
So, the statement is true.

Question 7.
Calculate the perimeter of the rectangle. Given,
L = 7 cm
W = 4 cm
We know that,
Perimeter of the rectangle = 2 (L + W)
P = 2 (7 + 4)
P = 2 × 11
P = 22 cm
Thus the perimeter of the rectangle = 22 cm.

Question 8.
7 _______ = 1 week
1 week = 7 days
7 days = 1 week

Question 9.
An equilateral triangle has:
________ angles
________ sides
_______ axes of symmetry
An equilateral triangle has:
three angles
three sides
three axes of symmetry

Question 10.
One bag of peas has a mass of 175 grams. What is the mass of 4 bags?