By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 110 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 110

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Answer:

Thus the difference 43 and 8 is 35.

Question 2.

7 × 9 = __________

Answer: 7 × 9 = 63

Question 3.

How many groups of 8 are in 48?

Answer: 48 ÷ 8 = 6

Thus the quotient is 6 and the remainder is 0.

Question 4.

28 ÷ 4 = ___________

Answer:

28 ÷ 4 = 7

The quotient is 7 and the remainder is 0.

Question 5.

What ordinal number is after thirtieth?

Answer: The ordinal number is after the thirtieth is 31st.

Question 6.

50 – 32 = 60 – n

n = _________

Answer:

Given,

50 – 32 = 60 – n

18 = 60 – n

n = 60 – 18

n = 42

Question 7.

One side of a square is 9 cm. What is the area?

Answer:

One side of a square is 9 cm.

We know that,

Area of a square = s × s

A = 9 × 9

A = 81 sq. cm

Question 8.

You set your alarm clock to wake up at 6:30 A.M. If you sleep in until 7:28 A.M., how long did you oversleep?

Answer:

Given,

You set your alarm clock to wake up at 6:30 A.M.

7:28 – 6:30 = 58 minutes

Question 9.

Record the data in the bar graph.

Harry has hit 4 home runs. Dean has hit 5 home runs. Dale has hit 2 home runs.

Answer:

Question 10.

\(\frac{1}{8}\) of 48 = 6, so \(\frac{5}{8}\) of 48 = __________

Answer:

\(\frac{1}{8}\) of 48 = 6

\(\frac{5}{8}\) × 48 = 5 × 6 = 30