By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 108 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 108

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

32 – 9 = __________

Answer:

32

-9

23

When you subtract 9 from 32 we get 23.

Question 2.

Write \(\frac{3}{4}\) as a decimal.

Answer:

\(\frac{3}{4}\) = 0.75

Question 3.

List all the factors of 30.

Answer: The factors of 30 are 1, 2, 3, 5, 6, 10, 15, 30.

1 Ã— 30

2 Ã— 15

3 Ã— 10

5 Ã— 6

6 Ã— 5

10 Ã— 3

15 Ã— 2

30 Ã— 1

Question 4.

12 Ã· 6 = __________

Answer: 12 Ã· 6 = 2

So, the quotient is 2 and the remainder is 0.

Question 5.

8000 + 40 + 7 = __________

Answer: 8000 + 40 + 7 = 8047

Question 6.

6 + 6 + 6 + = 4 Ã— 6

Answer:

6 + 6 + 6 + 6 = 4 Ã— 6

6 + 6 + 6 + 6 = 24

4 Ã— 6 = 24

24 = 24

Question 7.

Record in milliliters.

__________ mL

Answer: From the above figure we can observe that it is 2.5 liters

Now we have to convert from liters to milliliters.

1 liter = 1000 ml

2.5 liter = 2.5 Ã— 1000 = 2500 milliliters

Question 8.

How many months are in two and a half years?

Answer:

1 year = 12 months

2 years = 24 months

2.5 years = 24 + 6 = 30 months

Therefore there are 30 months in two and half years.

Question 9.

Which triangle has only 2 equal sides?

Answer: Triangle B has two equal sides

Question 10.

Draw a circle on the coordinate (C, 7).

Answer: