By accessing our **180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 107 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 107

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Add 45 and 16.

Answer:

45

+16

61

So, the sum of 45 and 16 is 61.

Question 2.

Is 0.6 less than 0.58?

Answer: No, 0.6 is greater than 0.58

Question 3.

Answer:

The quotient is 5 and the remainder is 0.

Question 4.

Divide 18 into 6 equal groups.

Answer:

18 ÷ 6 = 3

The quotient is 3.

When you divide 18 into 6 equal groups we get 3.

Question 5.

What is the next even number after 137?

Answer: The next even number after 137 is 138.

Question 6.

80 – 37 = – 22

Answer:

Let the unknown number be x.

80 – 37 = x – 22

43 = x – 22

43 + 22 = x

x = 65

Question 7.

School is scheduled to begin the first weekday in September. What date will school begin?

Answer: The school will begin from September 1st on Monday.

Question 8.

Circle the most likely capacity of a large bucket.

15 liters

15 cups

15 inches

Answer: The capacity of a large bucket is 15 liters.

Question 9.

This prism has:

________ faces

________ edges

________ vertices

Answer:

There are

8 faces

18 edges

12 vertices

Question 10.

Double 32, then subtract 12.

Answer:

Double 32 = 32 + 32 = 64

64 – 12 = 52