By accessing our 180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 104 regularly, students can get better problem-solving skills.
180 Days of Math for Fourth Grade Answers Key Day 104
Directions: Solve each problem.
Question 1.
24 – 8 = __________
Answer:
24
-8
16
Thus the difference between 24 and 8 is 16.
Question 2.
$1.50 + $1.75 = ___________
Answer:
$1.50 + $1.75 = $3.25
Question 3.
72 ÷ 9 = _________
Answer: 72 ÷ 9 = 8
So, the quotient is 8 and the remainder is 0.
Question 4.
Calculate the quotient of 32 and 8.
Answer: 32 ÷ 8 = 4
The quotient is 4.
Question 5.
What is the next number after 809?
Answer: The next number after 809 is 810.
Question 6.
Complete the chart to find the cost of 6 bags at $20 each.
1 Bag |
2 Bags | 3 Bags | 4 Bags | 5 Bags |
6 Bags |
$20 |
Answer:
1 Bag |
2 Bags | 3 Bags | 4 Bags | 5 Bags |
6 Bags |
$20 | 2 × $20 = $40 | 3 × $20 = $60 | 4 × $20 = $80 | 5 × $20 = $100 | 6 × $20 = $120 |
Question 7.
Does a shoe have a mass of less than 1 kilogram?
Answer: Yes, the mass of shoe is less than 1 kilogram.
Question 8.
6 pints = __________ quart(s)
Answer:
1 pint = 0.5 quart
6 pints = 6 × 0.5 = 3 quarts
Question 9.
How many more awards did Rich win than Evan?
Answer:
Rich won 12 awards
Evan won 6 awards
12 – 6 = 6
Thus Rich won 6 awards than Evan.
Question 10.
Complete the chart for the hundred grid to represent the shaded region.
Answer:
9 × 4 = 36