180 Days of Math for First Grade Day 95 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 95 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 95

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Write the missing number.
88, _____, 90
Answer:
89,

Explanation:
Given to find the missing number in
88, __, 90 as the number after 88 is 88 + 1 = 89,
and the number before 90 is 90 – 1 = 89,
therefore the missing number is 89.

Question 2.
180 Days of Math for First Grade Day 95 Answers Key 1
Answer:
13,

Explanation:
Given to add 8 to 5 we will get
5
+8
13.

Question 3.
9 – 0 = 180 Days of Math for First Grade Day 95 Answers Key 2
Answer:
9,

Explanation:
Given to subtract 0 from 9 it is 9 – 0 = 9.

Question 4.
Write the missing sign.
180 Days of Math for First Grade Day 95 Answers Key 3
Answer:
+,

Explanation:
Given to find the missing sign in
5 __ 3 = 8,
If we add it is 5 + 3 = 8 which matches,
If we subtract 5 – 3 =2 ≠ 8 will not match,
if we multiply 5 X 3 = 15 ≠ 8 will not match,
if we divide 5÷ 3 = 1 remainder 2 ≠ 8 will not match,
So only addition is true the missing sign is +.

Question 5.
Circle the name of the solid.
cylinder
cone
180 Days of Math for First Grade Day 95 Answers Key 4
Answer:
180 Days of Math for First Grade Day 95 Answers Key-1

Explanation:
Circled the given name of the solid which is
cylinder as shown above.

Question 6.
Would you use a scale or a thermometer to weigh a book?
Answer:
A scale,

Explanation:
We will use a scale to weigh a book as
a thermometer is a device that enables us
to measure temperature or temperature gradient.

Question 7.
180 Days of Math for First Grade Day 95 Answers Key 5
How many more awards does Rory have than Chu?
Answer:
4 more awards,

Explanation:
Given awards won list in it Rory won 6 awards,
Chu won 2 awards, So more number of awards does
Rory have won than Chu are 6 – 2 = 4 more awards.

Question 8.
How many wheels are on 3 cars?
Answer:
12 wheels,

Explanation:
As we know there are 4 wheels on the car, so
on 3 cars we will have 3 X 4 = 12 wheels.

Leave a Comment

Scroll to Top